top of page

ULUSAL / Güneş Batum İle Güneşli Sohbetler...

**Ulusal Kanal, sevilen programı "Güneş Batum İle Güneşli Sohbetler"i 2 Aralık Cumartesi günü saat 17:00'de izleyicileriyle buluştu.


Zeytin Ağacının Önemi Nedir? Dünyada Ve Türkiye'de Zeytinin Yeri Ne? Zeytin Ve Sağlık. Zeytinin Sağlığımıza Etkisi Nedir? Zeytinyağının Mucizevi Yönü! Özenle Üretilen Zeytin Yağı Botoks Etkisi Yaratıyor! Zeytinin Stratejik Önemi! Binlerce Yillik Sirri Olan Zeytin Ağacı! Dünyada Ve Türkiye'de Zeytinin Yeri Ne? Türkiye'de Özel Yasalarla Korunan Zeytin Yeterince Değer Görüyor Mu? Zeytinde Sürdürülebilirlik! Zeytinliklerimizi Daha Fazla Nasıl Koruruz? Zeytinin Ekonomideki Yeri Ne? Filistin'de Hedef Hem Petrol Hem Zeytin Mi? Gıda Güvenliği Nasıl Sağlanır? Zeytinin Bu Noktada Stratejik Önemi Nedir? İklim Krizi Var mi? Emperyalizm İklim Krizi Diyerek Neyi Amaçlıyor? Tarımdan Neden Uzaklaştık? Ülkemizin Endemik Bitki Örtüsünü Değerlendirebiliyor Muyuz?

 
sağlıklı yaşamın ve beslenmenin önemli unsurlarından biri olan Zeytin ve Zeytinyağı
Güneş Batum İle Güneşli Sohbetler

Programda, sağlıklı yaşamın ve beslenmenin önemli unsurlarından biri olan Zeytin ve Zeytinyağı konusu ele alındı. Programın konukları arasında, deneyimli sunucu Güneş Batum ve alanında uzman Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Program Doktoru Mücahit Taha Özkaya yer aldı. İzleyicilere, uzmanından bilgi ve deneyimleriyle keyifli bir saat vaat ediliyor.




Comments


bottom of page